Skip to main content

Minimaal 8 dagen vers-garantie

De laagste bezorgkosten

Voor 12:00 besteld, morgen in huis *

Over ons

Een betaalbaar abonnement op prachtige bloemen, het moest kunnen!

Hallo! Wij zijn Bloemenvandeteler.nl. Wij zijn natuurlijk gek op bloemen en willen zoveel mogelijk mensen zoals jij hiervan laten genieten.  Want bloemen, doen wat met je!

Bloemenvandeteler.nl is ontstaan vanuit de ambitie om een abonnement op mooie, verse seizoensbloemen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken. We zijn er trots dat we met zoveel goede telers samenwerken. Door direct in te kopen kunnen we de keten kort houden. En dat maakt onze bloemen super vers en betaalbaar.

En omdat we zelf ook bloementelers zijn, zit de liefde voor bloemen bij ons in ons dna. En we weten natuurlijk precies waar we de mooiste soorten kunnen vinden!

Toen we de bloemenexport door de uitbraak van COVID-19 plotseling zagen instorten hebben we onze bloemendienst sneller van start laten gaan. Zo dragen we samen een steentje aan het voortbestaan van onze bloementelers.

Direct van de teler

De bloemen van Bloemenvandeteler.nl worden direct bij de teler opgehaald. Zo houden we de keten kort, wat de prijs en de versheid ten goede komt. We bestellen dagelijks de bloemen en pakken deze de volgende dag voor je in. Dezelfde dag versturen we de bloemen zodat je ze de dag erna in huis hebt.

De meest verse bloemen in jouw boeket

Perfectie bestaat niet, maar iedere bloem krijgt van ons een dubbele check, zodat alleen de mooiste en meest verse seizoensbloemen in de boeketten van Bloemenvandeteler.nl terecht komen. Ieder boeket dat onze ontwerpers schikken in veldbloemenstijl bestaat uit ongeveer 13 verschillende stelen, zonder onnodige opvulling. Op deze manier kan iedere bloem in jouw boeket schitteren.