Minimaal 14 dagen vers-garantie

De laagste bezorgkosten

Voor 12:00 besteld, overmorgen in huis

De Cymbidiums van Special Orchids

Cymbidium is een spraakmakende en elegante orchidee die onmiddellijk opvalt. De ranke steel draagt minimaal 10 bloemen die een licht zoete geur verspreiden. De bloem is het eresymbool voor gewaardeerde en gerespecteerde vriendschap en maakt altijd indruk. En, niet onbelangrijk, deze bloem staat zeer lang, soms wel tot vier weken!

Niet voor niets is de Cymbidium een van de meest geliefde bloemen in bijvoorbeeld Italië en New York, daar vaak verwerkt in prachtige bloemstukken voor luxe hotels en bruiloften.

Om deze orchidee tot volle groei en bloei te brengen, is jarenlange ervaring en vakmanschap nodig. Wim Bos, de teler achter Special Orchids, is een van de beste Cymbidium telers van Nederland en vaste teler bij Bloemenvandeteler.nl

De Cymbidiums van Special Orchids

Cymbidium is een spraakmakende en elegante orchidee die onmiddellijk opvalt. De ranke steel draagt minimaal 10 bloemen die een licht zoete geur verspreiden. En, niet onbelangrijk, deze bloem staat zeer lang, soms wel tot vier weken!

Niet voor niets is de Cymbidium een van de meest geliefde bloemen in Italië en New York, daar vaak verwerkt in prachtige bloemstukken voor luxe hotels.

Om deze orchidee tot volle groei en bloei te brengen, is jarenlange ervaring en vakmanschap nodig. Wim Bos, de teler achter Special Orchids, is een van de beste Cymbidium telers van Nederland. En daarom een vaste teler bij Bloemenvandeteler.nl

Onze producten

Momenteel zijn de producten van Special Orchids helaas niet leverbaar.